Braces

Braces voor sport, spieren en gewrichten

Dat sporten gezond is, hoeven we u niet te vertellen. Net zo min als het feit dat bij sporten altijd de kans bestaat op blessures aan spieren of gewrichten. Een blessure kan verlicht worden door middel van een brace. Door een brace preventief te dragen kan de kans op een blessure verlaagd worden.

Wat is een brace?

Een brace is een praktisch hulpmiddel die je aanbrengt om een gewricht te ondersteunen. Het kan zijn door een verstuiking, verdraaiing, pijn of zwelling voorkomen dat uw gewricht deze brace ondersteuning nodig heeft om te kunnen herstellen of op een juiste manier te functioneren.

Braces passend bij uw situatie

AVOS Medical levert praktische hulpmiddelen als braces bij blessures. In samenspraak met uw huisarts , specialist of fysiotherapeut leveren wij u een bandage of een brace die de juiste ondersteuning geeft. De aard van de blessure en de sport die u beoefent, is daarbij het uitgangspunt. Welke brace u nodige heeft hangt volledig af van uw blessure. AVOS Medical  adviseert u de passende brace bij uw blessure. Zo bieden wij diverse braces, als enkelbraces, kniebraces, schouderbraces, polsbraces, rugbraces, etc

Brace op maat

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan blessure ondersteunde producten. Op afspraak wordt de bandage of brace aangemeten. Ook kunnen we braces speciaal voor u op maat laten maken wanneer er geen passende brace voor uw situatie is. Wilt u meer weten over braces of een brace op maat? Neem dan contact op met AVOS Medical.

  • Download als PDF
  • Button Contact
Kousen zorg

Erkend leverancier van therapeutische elastische kousen