Garantie therapautische elastische kousen

AVOS Medical therapeutische elastische kousen staat voor kwaliteit.

Mocht het zijn dat er iets niet in orde zijn met de therapeutische elastische kousen, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze praktijk. Brengt u alstublieft de therapeutische elastische kousen  gewassen mee.

Wij geven drie maanden garantie op de therapeutische functionaliteit en één maand garantie op de pasvorm van de therapeutische elastische kousen. Het is daarom van belang dat u de therapeutische elastische kousen direct gaat dragen. Gebreken die zijn veroorzaakt door normale slijtage, veranderingen in de conditie van uw bloedaderen of onzorgvuldig gebruik vallen niet onder de garantie.

Wij verzoeken u in aanmerking te nemen dat de levensduur van therapeutische elastische kousen ongeveer 6 maanden is. Om de levensduur te verlengen, bevelen wij u aan de therapeutische elastische kousen regelmatig te wisselen.

Wij doen er alles aan om uw klacht zo goed mogelijk op te lossen, eventueel met hulp van de fabrikant. Bij retourzending aan de fabrikant, kan de procedure enkele weken in beslag nemen.

Heeft u vragen over de garantie van therapeutische elastische kousen? Neem contact met ons op.

 

  • Download als PDF
  • Button Contact
Kousen zorg

Erkend leverancier van therapeutische elastische kousen